Rospinning

Hej rospinnere!

Igen nye restriktioner, igen nedlukning af indendørs idrætsaktiviter fra onsdag den 16. dec. kl. 16 til den 7. februar. INGEN ROSPINNING i denne periode. Kajakker kan dog stadig hentes i bådehallerne, men husk håndsprit, mundbind og rengøring af både efter retningslinjerne. 2021 må da for pokker blive bedre!!!

Roergometre er flyttet til opholdsrummet.

Du/I skal sørge for ekstra udluftning, og ergometrene skal sprittes grundigt efter brug. Brug papir til aftørring.
Inden lokalet forlades skal fælles kontaktflader/punkter rengøres.

Aftenhold.

Mandag kl. 17:30-18:30 Solvejg.

Som udgangspunkt kan man kun have én fast plads. Med en fast plads, er man stadig forpligtet på, at annoncere sin plads ledig på facebook, når man ikke selv kan deltage.

Rohilsen og ønsket om mange sjove og svedige timer.

Rospinningsinstruktørerne.

Daghold.

Mandag kl.  10:00 – 11:00.   Jørgen.

Onsdag kl.   9:00 – 10:00     Eva.

Torsdag kl. 10:00 – 11:00     Jørgen

“Byttelisten” på Facebook kører videre, så der kan man være heldig at få en ekstra tur. Med en fast plads, er man stadig forpligtet på, at annoncere sin plads ledig på facebook, når man ikke selv kan deltage.

Rohilsen og ønsket om mange sjove og svedige timer  Rospinningsinstruktørerne.

Hej Rospinnere.
Det er i roklubbens bestyrelse besluttet, at vi alle skal hjælpe til med at rengøre “rospinningslokalet”.
Der er lavet en plan for, hvem der har ansvaret for rengøring på ugebasis.
Det behøver ikke være i forbindelse med rospinning.
Hvis vi deles om opgaven, så bliver det ikke mange gange, vi hver især skal tage en tørn.
Planen hænger i “rospinningslokalet” og der står også hvilke opgaver “rengøring” indbefatter.

Hvis du ikke har en nøgle til roklubben kan du få en (depositum kr. 200,00) eller låne en når du vil gøre rent. Kontakt Jørgen 2088 8564.

Rohilsen fra bestyrelse og instruktører.

Roergometre kan frit bruges af klubbens medlemmer, når der ikke er rospinning.

Rospinning instruktører:

Birgitte:            3144 1322