Billeder

GOOGLE FOTOS:

Link til billeder 2016 til 2019.

Link til billeder på Picasa: 2004 til 2016

BILLEDER

Rigtig godt nytår og tak for det gamle!

Hvor er det herligt, at vi er så mange samlet i dag. Det tyder på, at den kommende sæson bliver en fantastisk sæson med god aktivitet i klubben. Det bedste ved i dag er næsten at både roere, tørroere og kajakroere er mødt op. Det håber vi også vil ske til Løgstør Roklubs kommende arrangementer.

I februar har vi et par arrangementer på bedding:

• En aften, hvor vi smager på vin, hvor vi hver især medbringer vin
  • En lørdag, hvor vi får besøg af en projektleder fra DFfR. Hun kommer for at videregive erfaringer med rospinning samt fortælle os alle om sikkerhed. I den forbindelse kan jeg lige fortælle, at Trygfonden har sponsoreret 15 selvoppustelige veste til roerne – værdi 16.000. De er bestilt, men er desværre ikke kommet frem til i dag.

Vi skal nok inden længe sende besked ud om datoerne, vi skal lige have et bestyrelsesmøde på onsdag.

Endnu engang Rigtig godt nytår!

SUP i svømmehal.

Billeder fra Lucia aften 2018.

Billeder fra Løvspringsturen til Silkeborg 6. maj 2017.

Billeder fra JUBILÆUMS FLÅDEN i forbindelse med Limfjordmuseets 50 års jubilæum.

Kajakker mus.jub.Jub.Mus. 2014.

Billeder fra generalforsamlingen 6/4 2014:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

SLIDESHOW: